Offerte aanvragen

Hebt u een klus en wilt u graag weten of wij u kunnen helpen? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een aantal dagen, veelal dezelfde dag, contact met u op.Direct een offerte aanvragen

RdV Bouw is van veel markten thuis. Wij kunnen u helpen met allerlei klussen in en rondom uw huis. Van tegelwerk tot metselwerk en van aanbouw en uitbouw tot het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken. Wij zijn actief in omgeving Twente.

Tegelzetter offerte

Wilt u een nieuwe vloer in uw badkamer, keuken of woonkamer? Wij kunnen u helpen en adviseren tijdens het gehele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Metselaar offerte

Een nieuwe muur laten metselen of een oude muur vervangen door een nieuwe muur. Wij helpen u met allerlei soorten metselwerk. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Aanbouw, uitbouw of verbouwing offerte

Niet tevreden met uw huidige woning of wilt u extra woonruimte creƫren? Door jaren lange ervaring met aanbouw, uitbouw en verbouwingen kunnen wij u bijstaan tijdens het hele proces en helpen met het realiseren van uw aanbouw, uitbouw of verbouwing.

Keuken en badkamer plaatsen offerte

Hebt u een nieuwe keuken op het oog of is uw oude badkamer al jaren aan vervanging toe? Wij kunnen u helpen om uw perfecte badkamer of keuken te realiseren. Wij kunnen keukens en badkamers niet alleen plaatsen, maar ook advies geven bij het maken van uw keuze.Werkgebied:


Bent u woonachtig in de regio Twente, dan staat RdV BOUW voor uw klaar! Ik ben gevestigd in het meest oostelijke plaatje van Nederland, namelijk Overdinkel. Vanuit hier verzorg ik werkzaamheden in het oosten van Nederland.


Aadorp
Agelo
Albergen
Almelo
Azelo
Beckum
Bentelo
Beuningen
Boekelo
Borne
Bornerbroek
Brammelo
Breklenkamp
Bruinehaar

Buurse
Daarle
Daarlerveen
Delden
Deldenerbroek
De Lutte
Denekamp
Den Ham
Deurningen
Diepenheim
Dulder
Elsen
Enschede
Enter

Eppenzolder
Fleringen
Geesteren
Geerdijk
Glane
Glane-Beekhoek
Glanerbrug
Goor
Haaksbergen
Haarle
Harbrinkhoek
Hengelo
Hengevelde
Herike

Hertme
Hezingen
Hoge Hexel
Holthuizen
Hulsen
Langeveen
Lattrop
Lemselo
Lonneker
Losser
Mariaparochie
Mander
Manderveen
Markelo

Markvelde
Marle
Notter
Oele
Oldenzaal
Ootmarsum
Overdinkel
Rectum
Reutum
Rijssen
Rossum
Saasveld
Sint Isidorushoeve
Stepelo

Stokkum
Tilligte
Tubbergen
Usselo
Vasse
Vriezenveen
Vroomshoop
Weerselo
Vriezenveensewijk
Wiene
Wierden
Ypelo
Zenderen
Zuna