RDVBOUW: Klusbedrijf Hengelo (OV)Hebt u een klus in uw woning of kantoor en woont u in de omgeving van Hengelo in de provincie Overijssel? Dan kan Ronald de Vries van RdV BOUW u helpen bij het verwerkelijken van al uw wensen. RdV BOUW is een allround klusbedrijf dat een grote verscheidenheid aan klussen voor u kan uitvoeren. Bent u op zoek naar een tegelzetter, een metselaar of iemand voor het uitvoeren van een renovatie, een verbouwing, een aanbouw of uitbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het zetten en renoveren van een badkamer, het plaatsen van een keuken, het leggen van een vloer en allerlei andere klussen!


Werkzaamheden in de regio van Hengelo


Bent u op zoek naar een tegelzetter voor advies of de betegeling van een badkamer, een slaapkamer, een keuken of een vloer? RdV Bouw heeft jaren advies met tegelzetten.


Door de jaren heen zijn wij betrokken geweest bij het verwerkelijken van tientallen badkamers en toiletten. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes.


Uw huidige woning renoveren, veranderen en verbouwen? Wij kunnen de bouw realiseren volgens uw wensen, maar ook advies geven tijdens het traject, zodat u de juiste keuzes maakt.

Wij kunnen u helpen met allerlei metselwerkzaamheden, bijvoorbeeld met het zetten van een (tussen)muur, maar ook met het realiseren van nog niet bestaande ruimtes en kamers.


Wilt u uw oude keuken laten renoveren, een nieuwe keuken laten plaatsen of een oude keuken verwijderen? Wij kunnen u begeleiden van het begin tot het einde.


Wilt u uw woon- of kantoorruimte vergroten? Door het maken van de juiste keuzes kunt u uw woongenot vergroten. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het realiseren van uw wensen.Over RdV Bouw


Ronald de Vries was al 20 jaar een gewaardeerde kracht van Van Merksteijn Bouw toen dit bedrijf in 2009 failliet ging. Hoewel het faillissement een grote klap voor  hem was, ging er een nieuwe deur voor hem open. In 2010 richtte hij zijn bedrijf RdV BOUW op en daarmee is hij tot op de dag van vandaag actief. Bent u op zoek naar een allround klusbedrijf? Met meer dan 35 jaar ervaring kan Ronald u helpen met alle klussen in en rondom uw woning. Van metselen tot tegelwerk en van verbouwingen, aanbouw en uitbouw tot het plaatsen van nieuwe badkamers en keukens.Werkgebied


Bent u woonachtig in de omgeving van gemeente Hengelo (Overijssel) of ergens anders in het oosten van Nederland (Twente), dan staat RdV BOUW voor uw klaar! Wij werken in alle wijken van Hengelo, zoals Berflo Es, Hengelose Es, de Binnenstad, Groot Diene, Hasseler Es, Noord, Slangenbeek, Wilderinkshoek en Woolde en in het buitengebied zoals in Beckum, Delden, Borne, Deurningen, Bentelo, Stepelo en Boekelo. Ook als u net buiten deze regio woont, kunt u contact met ons opnemen.