RDV BOUW: Klusbedrijf OldenzaalBent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf dat u kan helpen met verschillende klussen in en rondom het huis en bent u woonachtig in de regio Oldenzaal? Dan kunnen wij u helpen! RdV BOUW is een tegelzet- en metselbedrijf dat opereert in de provincie Twente en dus ook in Oldenzaal.


Werkzaamheden in de regio van Oldenzaal


Wilt u een badkamer laten betegelen, een nieuwe vloer laten leggen of de wandtegels van uw keuken vernieuwen? Wij kunnen u helpen!


Een nieuwe badkamer laten installeren of een compleet nieuw toilet laten realiseren? Wij plaatsen reeds tientallen badkamers en toiletten.


Bent u niet meer tevreden met de staat van uw huidige woning en wilt u verbouwen? Wij kunnen u helpen met het verbouwen van uw huis.

Bent u op zoek naar iemand die kan helpen met metselwerk? RdV Bouw heeft jarenlange ervaring en een grote verscheidenheid aan klussen voltooid.


Is uw oude keuken aan vervanging toe en wilt u een nieuwe laten plaatsen? Wij kunnen u adviseren gedurende het gehele proces.


Hebt u meer ruimte nodig? Kies dan voor een aanbouw! RdV Bouw kan u helpen met het verwerkelijk van een aanbouw die voldoet aan uw wensen.Over RdV Bouw


Ronald de Vries was al 20 jaar een gewaardeerde kracht van Van Merksteijn Bouw toen dit bedrijf in 2009 failliet ging. Hoewel het faillissement een grote klap voor  hem was, ging er een nieuwe deur voor hem open. In 2010 richtte hij zijn bedrijf RdV BOUW op en daarmee is hij tot op de dag van vandaag actief. Bent u op zoek naar een allround klusbedrijf? Met meer dan 35 jaar ervaring kan Ronald u helpen met alle klussen in en rondom uw woning. Van metselen tot tegelwerk en van verbouwingen, aanbouw en uitbouw tot het plaatsen van nieuwe badkamers en keukens.Werkgebied


Woont u in Oldenzaal in de provincie Overijssel? Dan kan RdV Bouw u helpen als tegelzetter of metselaar! Wij zijn actief in de Oldenzaalse wijken De Essen, De Thij, Graven Es en Zuid-Berghuizen, maar ook in de omgeving van de stad, zoals in Deurningen, Gammelke, Lemselo, Rossum, Saasveld, Weerselo, Beekdorp, Dulder, De Lutte en Luttermolen.