RDVBOUW: Klusbedrijf EnschedeHebt u een klus in huis die opgeknapt moet worden, woont u in (de omgeving van gemeente) Enschede en bent u op zoek naar een allround klusbedrijf, metselaar of tegelzetter? Dan kan RdV BOUW u helpen! Wij zijn een tegelzetbedrijf en metselaarsbedrijf, maar kunnen u ook helpen met het plaatsen of het renoveren van een badkamer of keuken. Wij gaan geen enkele klus uit de weg. Of het nu om een verbouwing, een aanbouw of om andere klussen in of rondom uw woning gaat.


Werkzaamheden in de regio van Enschede


Wilt u een ruimte in uw huis laten betegelen? Bijvoorbeeld een (gedeelte van) uw woonkamer, uw badkamer of uw keuken? Wij hebben jarenlange ervaring met tegelwerk.


Geen enkele klus gaan wij uit de weg. Wilt u een gedeelte van uw huis aanpassen of uw woning opnieuw indelen? Wij kunnen u helpen met allerlei soorten grote en kleine verbouwingen.


Is uw oude badkamer of toilet aan vervanging toe? Wij helpen u met het plaatsen van een nieuwe en kunnen u tevens begeleiden tijdens het hele proces van renovatie.

Bent u op zoek naar een allround klusbedrijf dat u kan helpen met metselwerk? Wij kunnen u helpen met allerlei soorten metselklussen, bijvoorbeeld aan-. uit- en verbouwingen.


Uw woning uitbreiden met extra woonruimte, een schuur of een garage? Wij verzorgen aanbouw en uitbouw in de breedste zin van het woord en kunnen u helpen met het maken van uw keuze.


Een gedateerde keuken in uw woning die al jaren niet meer aan uw wensen voldoet? Laat uw keuken vervangen door een nieuwe. Wij helpen u met het plaatsen of renoveren van een keuken.Over RdV BOUW


Ronald de Vries was al 20 jaar een gewaardeerde kracht van Van Merksteijn Bouw toen dit bedrijf in 2009 failliet ging. Hoewel het faillissement een grote klap voor  hem was, ging er een nieuwe deur voor hem open. In 2010 richtte hij zijn bedrijf RdV BOUW op en daarmee is hij tot op de dag van vandaag actief. Bent u op zoek naar een allround klusbedrijf? Met zijn meer dan 35 jaar ervaring kan Ronald u helpen met allerlei klussen in en rondom uw woning. Van metselen tot tegelwerk en van verbouwingen, aanbouw en uitbouw tot het plaatsen en renoveren van badkamers en keukens.Werkgebied


Bent u woonachtig in de omgeving van gemeente Enschede of ergens anders in het oosten van Nederland (Twente), dan staat RdV BOUW voor uw klaar! Wij werken in alle wijken van Enschede, zoals in de binnenstad (centrum), Boddenkamp, De Bothoven, 't Getfert, Horstlanden-Veltkamp, Laares, Het Zeggelt, Bolhaar, Deppenbroek. Mekkelholt, Roombeek, Twekkelerveld, Dolphia, de Enschmarke, Hogeland, 't Ribbelt, Stokhorst, Varvik, Velve-Lindenhof, Wooldrik, Boswinkel Pathmos, Ruwenbos, Stadsveld, 't Zwering, Hemlerhoek, Stroinkslanden en Wesselerbrink. Woont u in de regio Enschede, bijvoorbeeld in Boekelo, Glanerburg, Lonneker, Usselo, Glane, Glane-Beekhoek, Losser of Overdinkel? Ook dan kunnen wij u helpen! Wij doen u altijd een voorstel op maat en dat doen wij gratis en vrijblijvend.