RDV BOUW: Klusbedrijf AlmeloWoont u in in Almelo of omgeving en bent u op zoek naar een tegelzetter, een metselaar, een bedrijf dat u kan helpen met een verbouwing of een aanbouw of een klusbedrijf dat u kan helpen met klussen in en rondom uw woning? Dan bent u bij RdV Bouw aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Werkzaamheden in de regio van Almelo


Bent u op zoek naar een tegelzetter die u kan helpen met tegelzetklussen in en rondom uw woning? Wij hebben jarenlange ervaring.


Uw oude badkamer of toilet aan vervanging toe? Wij kunnen u helpen met het proces, van het begin tot het einde.


De indeling van uw woning aanpassen? Wij kunnen u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Zoekt u een metselaar die u kan helpen met de verwerkelijking van allerlei metselklussen? Wij kunnen u helpen!


Hebt u een mooie keuken op het oog, wilt u uw oude keuken eruit laten slopen en wilt u de nieuwe keuken laten plaatsen? Wij helpen u graag.


Een gedeelte aanbouwen, bijvoorbeeld een serre, een erker of een overkapping? Wij kunnen u helpen met het verwerkelijken van een aanbouw.Over RdV Bouw


Ronald de Vries was al 20 jaar een gewaardeerde kracht van Van Merksteijn Bouw toen dit bedrijf in 2009 failliet ging. Hoewel het faillissement een grote klap voor  hem was, ging er een nieuwe deur voor hem open. In 2010 richtte hij zijn bedrijf RdV BOUW op en daarmee is hij tot op de dag van vandaag actief. Bent u op zoek naar een allround klusbedrijf? Met meer dan 35 jaar ervaring kan Ronald u helpen met alle klussen in en rondom uw woning. Van metselen tot tegelwerk en van verbouwingen, aanbouw en uitbouw tot het plaatsen van nieuwe badkamers en keukens.Werkgebied


Bent u woonachtig in Almelo in de provincie Overijssel? Dan kan RdV Bouw u helpen als tegelzetbedrijf, metselaar of klusbedrijf. Wij werken in de Binnenstad en de wijken De Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdensehoek, Nieuwstraat-Kwartier, Ossenkoppelerhoek, Hofkamp, Schelfhorst en Windmolenbroek, maar ook in de regio, zoals in Wierden, Vriezenveen, Hoge Hexel, Ijpelo, Tusveld, Zenderen, Weleveld, Enterbroek, Bornerbroek, Albergen, Habrinkhoek, Weitemanslanden en Geesteren.